Na mijn afstuderen in 1994 aan de Kunstacademie in Kampen en heb ik gewerkt voor uitgeverijen, communicatie -en ontwerpbureau's. De laatste jaren werk ik regelmatig voor ondernemers die zichtbaarder willen zijn en zich willen onderscheiden in hun markt. Een doelgroep die dichtbij me staat omdat ik zelf ook ondernemer ben.
Wil je zichtbaarder zijn met je bedrijf? Missen je klanten een duidelijke beeld van wat je doet? Of is je werk lastig uit te leggen in woorden of met foto's?
Pakkende illustraties maken de tekst van je boek, artikel, website of rapport aantrekkelijk en beter toegankelijk. Ze helpen je om je communicatieboodschap over te brengen op jouw klanten.
Soms is een foto de beste optie als beeldmateriaal, maar in andere gevallen is een illustratie de meest logische keuze. Met een illustratie kan je namelijk verbeelden wat niet te fotograferen is.
De afgelopen jaren heb ik voor de volgende klanten gewerkt:
Dit zeggen mijn klanten:
Karla Mooy, Ontspannen Opvoeden:
'Ik ben fan van de tekeningen van Annette. Ze zijn erg levendig, aantrekkelijk en helder in hun boodschap. Annette pikt snel op wat je bedoelt of nodig hebt en levert vlot werk.
Ik beveel Annette van harte aan'.
Karin van der Willigen, Makelaar:
'Ik vind het nog steeds een goed lijkend logo. Als ik mijn visitekaartje uitdeel, zijn de reacties vaak heel vrolijk, dus dat opent een gesprek.'
Anne Velthauzs, Journalist Mens en Leven Twentsche Courant Tubantia:
'Ik vind de tekening supermooi! Helemaal zoals ik had gehoopt en bedoeld. 
En lekker snel!'
Marion Winnink, hoofdredacteur OR Informatie:
'Annette is een kei in het vertalen van de essentie van een tekst in een aansprekend beeld. Ze heeft veel humor en een sprankelende, klare stijl'.

Bernhard Rittger, Sales Management:
'Annette heeft aan drie woorden genoeg om de essentie van een verhaal te begrijpen en om te zetten in een even simpel als expressief beeld. Vooral waar het gaat om nogal abstracte, complexe onderwerpen, is het van groot belang dat een illustratie de kern van de boodschap helder overbrengt. Daarbij komt Annette vaak met een verrassende benadering'. Inhoudelijk goed, prima uitwerking, betrouwbaar qua deadlines.
Back to Top